UKM - Ung Kultur Møttes på Vigelandsstua

Søndag 26.mars gikk UKM 2017 av stabelen på Vigelandsstua.

gitarsolo web

Kristian Stensland var ett av de mange imponerende sceneinnslagene i årets UKM. Ovenfor ser vi framføringen av hans egenkomponerte gitarsolo(bildet er hentet fra LIndesnes avis).

UKM har i de siste par årene i stadig større grad blitt arrangert av ungdommene selv. I år stod valgfagsgruppa Sal -og scene ved LUS for lyd og lys. Matsalget ble ordnet av Lindesnes ungdomsskoles elevbedrift. Det var også ungdommer som ledet deltakere og publikum gjennom en underholdende kveld.

Rundt 80 barn og unge  deltok i det som ordfører Janne Fardal Kristoffersen beskriver som "den beste UKM i Lindesnes noensinne", ifølge Lindesnes avis.

Kulturinnslagene bestod av 27 flotte kunstbidrag av malerier, fotokunst og keramikkfigurer. De 14 sceneinnslagene bestod i alt fra dukketeater og animasjonsfilm til sang og dans.

Tilskuertallet var kanskje litt i underkant av hva man kunne forvente sies det, men det flotte været denne dagen får ta skylda for det.

Nedenfor ser vi flere bidrag i årets UKM. Bildene er hentet fra Lindesnes avis.

Fiolin og piano web

Hanna Louise Olsen og Mads Aleksander Olsen framfører "A Thousand Years"

Band web

Bandet SRS Airbag med Runar Vigeland(trommer), Sander Dammen Roland(gitar), Simon Grimestad(bass) og Victor Abrahamsen(gitar) framfører og gikk videre til fylkesmønstringen med sin egenkomponerte sang.

Dans web

Inger Lise Dahle Johnson og Linn Michelle Grimestad framførte dansen "Surprise".