Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Generell informasjon.

Her finner du informasjon om blant annet åpningstider, mat, bekledning og lignende.

  • Båly barnehage er en toavdelingsbarnehage med opptil 44 plasser. Våre åpningstider er 0645 – 1630. Personalets turnus følger barnehagens åpningstid. Kjernetiden er 0930 – 1400, faste opplegg som turer, aktiviteter og samlingsstunder blir lagt i dette tidsrommet. Det er derfor ønskelig at barna er kommet til 0930, men selvsagt ikke noe krav.

  • Skal barnet ha fri 1 dag eller flere, eller det av ulike grunner blir levert sent eller blir hentet tidlig er det fint om dere gir beskjed i forkant.

  • I løpet av året er det 5 planleggingsdager, da er barnehagen stengt. Disse dagene arbeider personalet med det pedagogiske og metodiske innholdet i hverdagen.

  • Barna skal ha 4 ukers sommerferie og barnehagen er stengt de to siste ukene i juli. 3 av ferieukene må være sammenhengende, dvs. at de to stengte ukene må kobles sammen med minimum 1 ferieuke til. Ellers har vi åpent alle hverdager, men onsdag før skjærtorsdag stenger barnehagen kl. 1200. Mens barnehagen er stengt på julaften og nyttårsaften.

  • Beskjeder og informasjon som kommer underveis blir sendt på mail, hengt opp på tavla i garderoben. Enkelte ting blir også lagt i hyllene deres ved behov.

  • Hver morgen blir det servert frokost mellom kl. 0730 og 0830. Kl. 1100 blir det servert formiddagsmat, mens det kl. 1400 er fruktmåltid. Til lunsj får barna hjemmebakt brød, med et bredt utvalg av pålegg. 1 gang i uken blir det servert varm mat i stedet for hjemmebakt brød. Fruktmåltidet består av frukt og diverse brødmat, for eksempel brød, knekkebrød eller kjeks. Til de minste tilbyr vi også grøt, middagsglass o.l. etter ønske og behov. Har du allergier av noen slag tilbyr vi alternativer i samarbeid med dere foresatte.

  • For å oppnå best mulig trivsel og at barna skal ha en best mulig hverdag er det sentralt at de har tøy tilpasset værforholdene. Dette slik at de kan være så tørre og varme som mulig. De bør også ha ekstra skift liggende til behov. Det er fint om tøyet er merket.

  • Bleier tar dere med selv, men personalet har ansvar for å gi dere beskjed når det trengs påfyll.

  • At barna har med egne leker, bøker og så videre er helt i orden, men det skjer på eget ansvar. Men vi ønsker ikke våpenleker som for eksempel sverd, kniv eller skytevåpen. Ei heller mobil, iPad, spillkonsoller eller lignende.

  • Samarbeid med hjemmet er avgjørende for at barnet skal få best mulig utbytte av oppholdet. Ved levering og henting kan det utveksles informasjon om hverdagen. I løpet av året blir det holdt 1 – 2 foreldresamtaler, en i hvert halvår. Foreldremøte, foreldreråd og samarbeidsutvalg er også en del av foresattes medvirkningsarenaer.

 

 

Utskrift