Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Barnehagebibliotek.

I barnehagen har vi et eget Barnehagebibliotek. Barnehagene i Lindesnes kommune har sterkt fokus på språk og språkstimulering for alle barn, og vi oppfordrer alle hjem til å lese mye for barna. Bøker kan lånes i barnehagen. Ta bare med ei eller mange bøker. Når bøkene skal leveres kan det enten gjøres til oss i barnehagen eller de kan leveres direkte på skolen. Dette er en veldig praktisk og flott ordning som gir barn og foresatte god tilgang til et mangfold av bøker.

Bøker skal leses, studeres og være tilgjengelig hele tiden. Vi har lett tilgjengelige bøker både ute og inne. Barna skal bli lest for "en til en", i mindre grupper og i større grupper. De skal bli nysgjerrige og få leseglede. Bøker er GØY og SPENNENDE.

Båly barnehage er en del av et barnehagebiblioteknettverk i regi av kompetansesenter Sør, Line Hjellup fra Spangereid skole er hovedansvarlig. De har jevnlige samlinger hvor representanter fra barnehagene kommer sammen, og her blir det forelest, utgitt informasjon og utvekslet erfaringer og praksiser. Dette er med på å styrke vårt arbeid med språk- og leseferdigheter i barnehagen.

Utskrift