Heimevernøvelse fra 3. til 7. april

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Heimevernet (Mandalen HVKP 08219) skal ha øvelse fra søndag 3. april til og med torsdag 7. april i Lindesnes, Audnedal, Mandal og Marnardal.

Under øvelsen vil det være høy aktivitet med personell iført Forsvarets militære uniform og utrustning. Mannskapene er utstyrt med våpen, og det vil være militært personell og militære kjøretøyer synlig og sentrumsnært i alle kommunene.

Det blir mest aktivitet i Lindesnes kommune og sentralt på Vigeland fra søndag 3. april til og med tirsdag formiddag, samt fra torsdag morgen til øvelseslutt (senest kl 23.00) . Det vil også bli gjennomført skarpskyting på Skarstad skytebane i Lindesnes.

I forbindelse med øvelsen vil det bli brukt markeringsmidler, primært løsammunisjonsvåpen.