Hvordan er det å bo i Lindesnes kommune?

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Lindesnes kommune gjennomfører en spørreundersøkelse blant 800 innbyggere i kommunen og trenger ditt svar! Undersøkelsen sendes ut denne uka.
innbyggerundersøkelse
Rådmann Rune Stokke og ansvarlig Jon Olav Schiager Skinnarland

Vi ønsker å finne ut hvordan innbyggerne er fornøyd med de tjenestene kommunen tilbyr. Målet er å forbedre oss på områder der du ikke synes vi er gode nok. Vi vil også vite hva du mener om kommunen som bosted og lokaldemokratiet vårt.

Kommunen sender ut spørreskjemaet til et tilfeldig utvalg av våre innbyggere. Vi spør 800 innbyggere og håper du tar deg tid til å svare på undersøkelsen. Det tar ca. 15 min. Uttrekket av innbyggere er ikke gjort av kommunen. Svarene i undersøkelsen er anonyme og blir ikke behandlet av kommunen. Vi får kun se den endelige rapporten.

Deltakelsen i undersøkelsen er selvsagt frivillig, men vi håper at du som har mottatt vil hjelpe oss å skape bedre tjenester til innbyggerne.

Svare på undersøkelsen

For å svare på undersøkelsen gå inn på svar.bedrekommune.no

Har du ikke tilgang, eller trenger hjelp til å svare, kan du få god hjelp og veiledning på Servicekontoret (man-fre:08-15.30) eller Kulturtorvet, Rådhusveien 9 (man: stengt, tir-fre:10-16, lør: 11-15). De har datamaskiner tilgjengelig. Vil du ha papirversjon kan du henvende deg til Servicekontoret i rådhuset.

Alle svar blir behandlet anonymt og skjer i henhold til Datatilsynets regler for personvern.

Frist for å svare: 15.mai

Resultatene fra undersøkelsen vil bli offentliggjort på kommunens hjemmeside www.lindesnes.kommune.no, facebook-siden, oppslag på servicekontor og i lokalavisa vår.

Dersom du har noen spørsmål om undersøkelsen kan du gjerne ringe Lindesnes kommune, Servicekontoret på tlf. 38 25 51 00.

Takk for hjelpen!

Rune Stokke,  Rådmann