Lindesnesregionen Medisinske Senter - LRMS

Publisert . Sist endret . i kategorien Lindesnesregionen Medisinske Senter - LRMS

  • Legevakt
  • Sengepost for øyeblikkelig hjelp          

Lindesnes kommune har i flere år kjøpt legevakt- tjenester fra Mandal legevakt, som holdt til i de lokalene der man tidligere fant Mandal Sykehus. Fra 1. oktober er legevakten blitt en del av Lindesnesregionens medisinske senter - LRMS. Dette senteret er et interkommunalt samarbeid mellom Lindesnesregionens fem kommuner; Åseral, Audnedal, Marnardal, Lindesnes og Mandal. Nå er legevakten et samarbeid mellom Marnardal, Lindesnes og Mandal, og til sommeren blir også Åseral og Audnedal med i legevaktssamarbeidet. Det blir få praktiske konsekvenser for dere som brukere av legevakten. Legevakten beholder telefonnummeret 38 27 85 55, men får en ny inngangsdør (i samme bygg).   

Tjenester

Foruten legevakten består LRMS av en sengepost med fire senger som ble tatt i bruk i november 2014. Dette er et tilbud for innbyggerne i alle fem kommunene.

Tidligere Mandal sykehus samler en rekke ulike helsetilbud for innbyggerne i Lindesnesregionen. Fra før er Sørlandet sykehus godt representert i lokalene ved voksenpsykiatri (DPS Strømme, Avdeling Mandal), barne- og ungdomspsykiatri (ABUP), ruspoliklinikk (ARA), ambulansetjenesten og blodbanken.

Halse legesenter holder også til i samme bygg.


Daglig leder LRMS: Rune Myrmell
Besøksadresse: Halseveien 5, gamle sykehuset
Telefon: 48 89 18 54


Kontaktinformasjon legevakten:


Avdelingsleder: Synnøve Puntervold
Besøksadresse: Halseveien 5, gamle sykehuset
Telefon: 38 27 85 55
Åpningstider: Døgnbemannet!

Øyeblikkelig hjelp: 113